Pim Mulierlaan 1
2024BT
HAARLEM
tel. 023-5276449

Op een regenachtige dag moet VVS 019-1 uit naar DSS in Haarlem. VVS heeft vanaf minuut één het betere veldspel maar de wedstrijd is slordig, er wordt onzorgvuldig gepastt en de ballen schieten door op het natte kunstgras. De wedstrijd komt op gang nadat Jonne Smit het maar eens van afstand probeert, de bal wordt onderweg aangeraakt en gaat de hoek in, 0-1. Er wordt na de goal beter gespeeld door VVS en DSS heeft niet zoveel meer in te brengen. Een paar minuten na de goal van Jonne geeft Sem Wester een geweldige pass waaruit Jerco Wester een goal scoort, hij omspeelt de keeper en schuift de bal in het doel. Na de rust heeft VVS het moeilijk. DSS voert de druk op en VVS komt er moeilijk onderuit. Dit verandert nadat een speler van DSS een tweede gele kaart pakt en van het veld moet. Jac Ruiter valt in en scoort de 0-3. VVS staat nu op een gedeelde koppositie met Alliance en Sporting Martinus in de Hoofdklasse G.