Belterlaan 1
1777HM
HIPPOLYTUSHOEF
tel. 0227-592975

The day after the night before…. De MO11 moest aantreden tegen Succes in Hippolytushoef. De onderste van de competitie en na de overwinning van vrijdag in Volendam blaken de meiden van het zelfvertrouwen. Lieke deed weer mee met ons en nam plaats naast Nina in de spits.

Na 2 minuten stonden we al met 1-0 nul achter..... De dames moesten nog even wakker worden en even de hoofden de goede kant op richten. Na 4 minuten stond het alweer gelijk  en konden we de voorsprong gaan uitbouwen. Met een veldoverwicht gingen we met 5-1 de rust in. Lieke maakte haar eerste treffer na haar blessureleed en de rest van de productie maakte Nina.

De 2e helft gingen het nog een tandje sneller. Tegenstander wisselde de toch goed keepende dame voor een iets mee onzekere keepster.De eindstand was 1-13, al dacht de scheidsrechter dat het 1-12 was geworden. Indy nam ook een doelpunt voor haar rekening. Mayra moest helaas geblesseert uitvallen, na een lelijke schop tegen haar enkel.

De MO11 heeft een klasse spits in haar gelederen in de naam van Nina van der Zee. Afgelopen zaterdag scoorde zij weer 11x. Als het koppie goed staat bij haar en ze krijgt ruimte van haar tegenstanders is ze onhoudbaar en een echte doelpuntenmachine. Even opsommen: Always Forward: 15; RK EDO: 1; Wieringermeer: 10; Succes: 11. Dat brengt haar totaal van dit seizoen alweer op 37 doelpunten. (Toernooi nog niet meegeteld) De toevoer van ballen is nu ook goed met Soscha op doel en Mayra, Indy, Linn en Anouk achter haar. Nu is Lieke ook weer terug en kunnen we volgende week met goede moed onze buren uit Hoogwoud tegemoed treden. De eerste derby voor de meiden en hopelijk kunnen we dan de eerste periode goed afsluiten en prettig de herfstvakantie tegemoed treden!