Facebook Toestaan Niet toestaan

VVS 1 stelt teleur

22 april 2024 20:15

Vandaag de wedstrijd tegen buur Spartanen, een goede en degelijke tegenstander. Met een aantal mutaties als gevolg van verschillende omstandigheden startte VVS prima. Dat resulteerde in 2 levensgrote kansen die niet te missen waren.

Dat gebeurde echter wel. In de 12e minuut werd een corner door Wouter prima teruggekopt waardoor Gijs de 1-0 kon binnenkoppen. Een prima start zo. Helaas werd die goede start al snel tenietgedaan door slechte communicatie tussen Frank en Sjaak bij een corner waarna de bal fantastisch werd binnengeschoten 1-1. VVS was het momentum kwijt en Spartanen pakte de regie over de wedstrijd stevig vast. Net voor rust werd het nog erger voor VVS toen geklungel achterin zorgde voor de 1-2. Een grote domper zo net voor de thee. Met Frank voor Gijs en Erik voor Stefan werd getracht de wedstrijd om te draaien. Dat lukte maar matig. VVS voetbalde zich niet door de Spartanen verdediging heen en de tegenstander hoefde niet persé meer. Er gloorde weer hoop toen de prima leidende scheidsrechter niet anders kon dan de rode kaart te tonen aan een Spartanen verdediger die Jerco ten val bracht op weg naar het doel. De daarop volgende vrije trap werd hard ingeschoten door Jerco maar dito gepakt door de Spartanen keeper. Er volgde nog 1 kans van Erik die een goede actie bekroonde met een hard schot maar ook die werd bekwaam gered. Zo volgde na een lange reeks overwinningen en gelijke spelen weer een nederlaag. Volgende week gaan we naar Nibbixwoud alwaar de punten echt mee naar huis moeten worden genomen! Tot dan!