Facebook Toestaan Niet toestaan

VR1 wint ruim van hekkensluiter

22 april 2024 20:00

Vandaag kwam hekkensluiter Oosthuizen bij onze dames op bezoek. Oosthuizen wist dit seizoen pas 3 punten bij elkaar te spelen. Een van deze punten werd eerder dit seizoen cadeau gedaan door onze dames. Ondanks het gat op de ranglijst, dus toch reden om scherp aan de wedstrijd te beginnen voor onze dames. Daarnaast kan het doelsaldo nog een rol gaan spelen in de strijd om de tweede plek. Het was pupil Maud die voor de wedstrijd ook nog eens liet zien hoe je een doelpunt maakt.

Toch bleken voorgaande ingrediënten niet genoeg om scherp aan de wedstrijd te beginnen. Het was Oosthuizen die tot de eerste kansen wist te komen.
Na een kwartier spelen komen we wat beter in de wedstrijd. In de 18e minuut geeft Emma een puntgave voorzet die voor Britt moeilijk te missen blijkt; 1-0.
Drie minuten later is het Jet die de 2-0 binnen rost. Toch blijft het spel wat stroperig, waardoor dit ook de ruststand wordt.

De tweede helft spelen we beduidend beter. Oosthuizen wordt met 10 man terug gedreven, waardoor ruimtes klein worden.
Daarom probeert Renate het maar eens van afstand met een hard schot. De keeper weet nog te keren, maar spits Lotte is scherp en legt de afvallende bal panklaar voor Emma; 3-0.
Ondanks ons betere spel lukt het ons niet om de score verder uit te breiden. Pas in de laatste 5 minuten weet Britt er nog 2 in te prikken, waardoor het nog 5-0 wordt.
Een prima resultaat weer voor onze dames. Volgende week mogen we op bezoek bij ADO 20.