Facebook Toestaan Niet toestaan

VVS 1 verliest onnodig 2 punten

15 april 2024 20:30

Vandaag de uitwedstrijd tegen VVW waarmee in Spanbroek nog de punten gedeeld werden met een spectaculaire 4-4. Spectaculair werd het helaas nu absoluut niet. Eerder mak en slordig. De eerste helft viel er hoegenaamd niets te genieten. Eén moment in de 44e minuut deed het VVS-publiek opveren en dat was dan ook gelijk de 0-1. Een prima actie van Jesper werd op waarde geschat door Jerco die van 20 meter uithaalde buiten bereik van de keeper 0-1. VVW kon geen vuist maken en we gingen de rust dan ook in met een gerust gevoel.

De tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld ; VVW kon (of wilde) niet en VVS controleerde de wedstrijd. Toen in de 65e minuut we toch een corner moesten weggeven, betekende dat helaas na slap verdedigen toch de onverwachte en totaal onnodige 1-1. Met Gijs als extra spits werd van alles geprobeerd om toch nog de overwinning uit het vuur te slepen. Dat lukte bijna na een grote kans voor Mitchell die door de keeper prima gered werd. Zo eindigde de wedstrijd in een puntendeling en kunnen we niet anders concluderen dat dit een uiterst teleurstellend resultaat is tegen een povere tegenstander. Volgende week wederom een belangrijke pot tegen Spartanen. We zien u dan graag weer langs de lijn op het Oranjepark!

VVS 2 won thuis met 2-0 van ZAP. Bekijk hier de foto's van Voetbal in Beelden.