Facebook Toestaan Niet toestaan

Jo15-1 vanaf de stip naar de halve finale!

10 april 2024 21:15

De Jo15-1 veld speelde woensdagavond de kwartfinale van de beker tegen RKAV Volendam 15-2. Een koploper in de 1e klasse dus een pittige tegenstander.

Het werd een gelijkwaardige wedstrijd waarbij VVS in de 1e helft wat beter was en Volendam in de tweede, maar waarin er weinig kansen waren. VVS ontsnapte toen na een ongelukkig moment in de verdediging Volendam vier minuten voor tijd een penalty kreeg. Keeper Luke Braakman werd de man van de wedstrijd door de pingel, die echt in de hoek was, klemvast te pakken. Hierdoor werd de wedstrijd, evenals in de voorgaande ronde, beslist door penalty's.

VVS ging met een goed gevoel de penalty's in door de save van Luuk. Het begon ook goed met de openingspenalty van Siem. Beide partijen scoorden de eerste twee penalty's, waarna Volendam in de 3e beurt naast schoot. VVS bleef scoren en na treffers van Siem, Maarten, David en Roef was het wederom Damian die de winnende in het zijnet schoot. Een 5-3 winst na penalty's en nu op naar de halve finale! Het goed opgekomen Spanbroekse publiek had er een hartelijk applaus voor over. Lekker bezig jongens en meiden!