Facebook Toestaan Niet toestaan

VVS 1 wint met 1-0 van Oude Sluis

8 april 2024 20:00

Middenmoter VVS 1 trad afgelopen zondag aan tegen de nummer 10 Kleine Sluis. Het eerste schot op doel is voor de tegenstander, toch heeft VVS´46 het betere van het spel. In de rust is het nog 0-0 maar vlak na rust scoort Jerco het eerste en enige doelpunt van de wedstrijd. Eric schiet nog rakelings over en Stefan in de handen van de keeper. Toch mag VVS van geluk spreken dat de punten niet gedeeld hoeven te worden. Met een redding in de laatste minuut weet Frank de 1-1 te voorkomen. Een moeizame overwinning maar wel 3 punten in de tas. 14 april speelt ons vlaggenschip uit bij VVW. Wie weet tot dan!