Facebook Toestaan Niet toestaan

Inspiratieloos VVS laat onnodig punten liggen

25 maart 2024 20:45

Vandaag de wedstrijd tegen Spirit dat in de thuiswedstrijd nog met 3-2 werd verslagen. Het zou vandaag anders lopen…. Na de goede reeks van de afgelopen weken en de goede start in de 3e periode waren de voortekenen positief. Helaas werden deze niet omgezet naar de realiteit, want wat VVS vandaag liet zien was niet goed.

Tegen een tegenstander die absoluut ook niet kon imponeren, werd maar geen vuist gemaakt en was het alsof er een deken over de ploeg lag. In de eerste helft resulteerde dat in 2 levensgrote kansen voor de gasten die vakkundig onschadelijk werden gemaakt door Frank Appel. Alleen Eric (die al na 5 minuten een geblesseerde Sjaak moest vervangen) kwam tot een grote kans voor dè oranjehemden. Helaas werd deze niet omgezet in een doelpunt. De wind maakte het er niet makkelijker op en veel passes eindigen in niemandsland. De tweede helft had VVs wel meer de controle maar dat leverde verder geen noemenswaardige kansen op. Spirit kwam tot 1 kans en promoveerde die gelijk tot een goal, maar die werd volledig terecht afgevlagd door de competente assistent scheidsrechter.

Pas toen Spirit met 10 man kwam te staan (wissels waren op) en er nog 5 minuten te spelen waren, werd de druk opgevoerd. Een prachtig schot van Jesper eindigde op de lat, maar overall gezien was het veel te weinig wat VVS liet zien. Zo eindigde de wedstrijd in 0-0 en moeten we dit als 2 dure verliespunten beschouwen. Paasmaandag staat de uitgestelde wedstrijd tegen DWOW op het programma. Tot dan in Wieringerwerf!