Facebook Toestaan Niet toestaan

VR1 verslaan ook Alliance '22

17 maart 2024 17:15

Vandaag kwamen de dames uit Haarlem op bezoek. Op basis van de ranglijst een tegenstander die te verslaan zou moeten zijn.
Toch wisten we uit maar één punt mee te nemen na een gematigde pot voetbal. Dus ook vandaag wisten we dat we scherp moesten beginnen.
Waar we de eerste 2 wedstrijden na de winterstop ijzersterk zijn gestart, ging het vandaag iets moeizamer.
Op een paar kleine kansen na, valt vooral op dat we wat slordig in balbezit zijn en Alliance de ruimte geven te voetballen.
Toch geven ook wij weinig weg achterin. Dan wordt in de 41e minuut Sabine diep gestuurd. Sabine crossed de bal naar onze rechtsbuiten Nyala.
Na een goede aanname volgt een lage voorzet die Britt eenvoudig kan binnenlopen; 1-0.

De tweede helft starten we beter. Hebben meer de bal en weten beter tot kansen te komen. Na amper 2 minuten spelen is Michelle alert op de keeper die en schot van Rosa niet weet te klemmen; 2-0.
VVS neemt volledig de controle over de wedstrijd en lijkt op een zakelijke overwinning af te stevenen. Alleen is Marieke het daar niet mee eens, en maakt er na een goede sprint 3-0 van.
Met nog 5 minuten te spelen gaat het opeens nog hard. Zowel Alliance als Britt weten een vrije trap te benutten, en eindigt de wedstrijd nog in 4-1.
Weer een prima overwinning van de dames. Volgende week mogen we richting Assendelft.