Facebook Toestaan Niet toestaan

VVS 1 pakt dikverdiend punt tegen koploper

11 maart 2024 20:00

Vandaag wederom een topper op het programmategen Always Forward. De koploper uit Hoorn blijkt een lastig te kloppen ploeg; maar 5 tegendoelpunten in 16 wedstrijden zegt daarover genoeg. Uit werden we getrakteerd op een kansloze 6-0 nederlaag. Dat moest vandaag beter en dat ging het ook!

Met een 5-3-2 formatie en zonder een geblesseerde aanvoerder Stefan werd de tegenstander bestreden. De eerste helft speelde VVS uitstekend en fel en gaf het Forward geen kans om op te bouwen. Daarom hanteerde het vaak de lange bal die eenvoudig kon worden onderschept door onze verdediging die als een huis stond. Eenmaal ontstond er een gevaarlijke situatie waarbij de spits van Forward gelukkig niet op scherp stond. Het spel speelde zich vooral op het middenveld af waarbij er talrijke felle duels werden uitgevochten. VVS bleef prima overeind en met een 0-0 stand werd de rust bereikt. Na de rust veranderde er weinig. VVS werkte keihard en maakte het de bezoekers het voetballen onmogelijk. En in de 67e minuut hadden we zelfs de 1-0 op de schoen toen Jerco uit het niets een grote kans kreeg die prima door de Forward goalie gepakt werd. Zelfs de 5 ingebrachte wissels konden het tij niet keren bij de Horinezen. Nog eenmaal moesten we bibberen toen in de 88e minuut de Hoornse spits voorlangs schoot. En daarmee was een dikverdiend punt een feit. Een prima resultaat waarbij VVS zich goed kon meten met de koploper. Laten we die lijn volgende week doortrekken tegen Texel, wederom in Spanbroek. Tot dan!!