Facebook Toestaan Niet toestaan

Verslag van pupil van de week Daan

26 februari 2024 19:15

PUPIL VAN DE WEEK
Mijn naam is: Daan Koper en ik ben 10 jaar. Ik speel in de JO 11-2 en mocht pupil zijn bij de wedstrijd V.V.S.’46 1 tegen fc Den Helder. Hier lees je mijn verslag van de wedstrijd.

Heb je nog wat geleerd van de spelers en de trainer?

Een goede warming up is belangrijk. Als je allemaal je best doet en hard werkt komt het goed.

Wie vond je de beste V.V.S. voetballer vandaag?

Jelle, dat was die snelle en Stefan Dol, want die had drie keer gescoord.

Had je de uitslag goed voorspeld in “Even voorstellen”?

Nee helaas niet, maar gelukkig wel een punt gepakt tegen de nummer 2.

Wil je hieronder jouw verslag van de wedstrijd schrijven?

Eerst mocht ik de aftrap nemen en ik scoorde in het doel. De twee teams waren heel fanatiek. VVS kwam op voorsprong door een penalty. VVS stond daarna snel met 10 man door een rode kaart omdat een speler hands maakte op de doellijn. De penalty werd gestopt door onze keeper. In de rust was het 2-2. Kort na rust scoorde Den Helder meteen. Het werd een gekke wedstrijd vol gele en rode kaarten en totaal 4 penalty’s. Door hard te werken werd het toch nog 4-4. Nog bijna 5-4 in de laatste minuten.