Facebook Toestaan Niet toestaan

VVS 1 incasseert ongelukkige nederlaag

5 februari 2024 19:45

Vandaag de wedstrijd tegen gemeentebuur uit De Weere die het heel behoorlijk doet in de 3e klasse. VVS is erop gebrand een goed resultaat te boeken na een heel matige serie. Dat laten de mannen in de eerste helft ook zien door prima spel en een hoop strijd. DWB wordt onder druk gezet en komt er niet uit. Dat levert een aantal mogelijkheden op voor Stefan, Mitchell en Ruben.

Mede door het dramatische veld is het lastig goed te combineren en wordt de trekker helaas niet overgehaald. In de 45e minuut gebeurt dat wel, maar volgens de grensrechter van DWB in buitenspelpositie. Iedereen is positief in de rust en erop gebrand dit zo door te zetten in de 2e helft. Maar dan al na 5 minuten gaat het mis; een schijnbaar duidelijke buitenspelsituatie wordt genegeerd en DWB profiteert: 1-0. Dat is een fikse streep door de rekening en een klap voor het zelfvertrouwen. VVS probeert van alles maar komt moeilijk tot kansen. De gasten beperken zich alleen nog tot het wegroeien van elke bal die ze tegenkomen. Mike en Sjaak komen tot behoorlijke kansen en in de blessuretijd had keeper Frank zich onsterfelijk kunnen maken, maar het mocht niet zo zijn. Een hele zure en onterechte nederlaag is het gevolg. Maar deze wedstrijd biedt ook aanknopingspunten. Laten we die de komende wedstrijden benutten!! Tot de 18e uit tegen DWOW.