Facebook Toestaan Niet toestaan

Verslag van pupil van de week Sofie

6 november 2023 20:15

Mijn naam is Sofie Kappelhof​​​ en ik ben 10 jaar. Ik speel in de MO-11 en mocht pupil zijn bij de wedstrijd V.V.S.’46 Dames 1 tegen Assendelft. Lees verder voor mijn verslag.

Heb je nog wat geleerd van de spelers en de trainer?
Ik leerde dat de middenvelders goed moesten verdedigen  als Assendelft de bal had en als VVS de bal had, ze mee moesten met de aanval.

Wie vond je de beste V.V.S. voetballer vandaag?
Ik vond iedereen heel erg goed, maar ik vond dat Emma Bruin een heel mooi doelpunt had gescoord.

Had je de uitslag goed voorspeld in “Even voorstellen”?
Ik zei dat VVS zou winnen met 3-2, maar het werd uiteindelijk 2-1, dus VVS had wel gewonnen.

Wil je hieronder jouw verslag van de wedstrijd schrijven?

Om 12.45 uur verzamelden we ons in de kantine. We dronken eerst een kopje thee, daarna gingen we naar de kleedkamer. We bespraken waar wie moest staan en sommige dingen moesten ze verbeteren van vorige week. Daarna gingen we alle spullen pakken en de dames kleedden zich om. Ik mocht meedoen met de warming up en rekken en strekken. Ik mocht helpen met inschieten op doel. Daarna gingen we op de foto. Toen de scheidsrechter floot, mocht ik aftrappen. Ik mocht samen met één van de dames een doelpunt scoren en dit ging gelukkig goed. Toen begon de wedstrijd en ging ik samen  met de reservespeelsters onder een dekentje op de bank zitten. De wedstrijd was erg spannend, met de rust stond het 1-1, maar ik vond dat VVS beter was, dus ze moesten winnen. Gelukkig scoorde VVS in de tweede helft nog een prachtige goal en wonnen ze. Ook kreeg ik nog een patatje met een AA-drink. Ik vond het super leuk,