Facebook Toestaan Niet toestaan

VR1 spelen gelijk in Haarlem

30 oktober 2023 19:00

Zondag speelden VR1 de uitwedstrijd tegen Alliance VR1 in Haarlem. VVS begint goed aan de wedstrijd, en neemt het initiatief.

Dit leidt na ruim 10 minuten spelen tot een kans voor Marieke, die vanuit het middenveld wordt gelanceerd. Helaas schiet ze vanuit een lastige hoek naast de goal. De volgende kans is voor Nyala die na een goede actie over rechts de bal voor het doel langs schuift. De volgende kans is daarna wel aan haar besteed. Na 30 minuten spelen, speelt Renee Marieke strak in. Die krijgt de bal bij Nyala. Nadat haar eerste poging nog wordt gestopt, krijgt ze de bal weer voor haar voeten, 0-1. Alliance probeert in de tussentijd vooral haar voorhoede met lange ballen te bereiken. Buiten een goede redding van Yvette, lijkt hier weinig gevaar uit te komen. Tot een van de laatste minuten voor rust. Plotseling staat er 2 man vrij na een lage voorzet over rechts. Deze mogelijkheid wordt direct benut; 1-1.

Ook de tweede helft heeft vvs vaker de bal, echter weten we dit maar moeizaam om te zetten tot kansen. Wel krijg Anique, na een goede actie van Taneesha, nog een 100% kans na 75 minuten spelen. Helaas weet ze de lage voorzet over het doel te werken. Ondanks de grote inzet weten beide teams niet meer tot kansen te komen. Daarom gaan we met 1 punt naar huis, wat gezien het wedstrijdbeeld toch iets tegenvalt.