Facebook Toestaan Niet toestaan

Verslag van pupil van de week Moos

9 oktober 2023 21:30

Mijn naam is: Moos Aaij en ik ben 9 jaar. Ik speel in de JO11-1 en mocht pupil zijn bij de wedstrijd V.V.S.’46 1 tegen Enkhuizen 1. Bekijk hier mijn verslag van de wedstrijd.

Heb je nog wat geleerd van de spelers en de trainer?

Als het kan vooruit spelen.

Wie vond je de beste V.V.S. voetballer vandaag?

Stefan Dol

Had je de uitslag goed voorspeld in “Even voorstellen”?

Bijna… ik had 3-1

Wil je hieronder jouw verslag van de wedstrijd schrijven?

In de eerste helft speelde VVS beter dan Enkhuizen. Behalve de eerste 2 minuten want toen scoorde zij al 0-1. Enkhuizen speelde best wel stevig. Stefan had een hele mooie pass waar een mooi doelpunt uit kwam. Door een overtreding op Ruben werd het een penalty, die werd gemaakt door Stefan 2-1. De tweede helft scoorde Enkhuizen de 2-2. Het leek op een gelijkspel te eindigen, maar door nog een penalty vlak voor tijd scoorde Stefan nog een keer en won VVS met 3-2

Ik wil iedereen bedanken voor een onvergetelijke middag!