Facebook Toestaan Niet toestaan

Eerste wint tweede bekerwedstrijd

11 september 2023 22:45

Na de stevige 7-1 nederlaag in de eerste bekerwedstrijd tegen Buitenveldert en een midweekse 4-0 overwinning in een oefenwedstrijd tegen RK EDO, kreeg het eerste zondag Sporting Krommenie op bezoek, ook een derdeklasser. In de rust stond er 1-1 op het scorebord. Doelpunt van VVS-kant kwam van Jerco Wester, die ook scherp uit de kleedkamer kwam en na rust VVS snel op een 2-1 voorsprong bracht. Na veel kansen aan oranjezijde, zorgde invaller Twan Scholten met een prachtige goal voor de 3-1 op het scorebord, tevens de eindstand.