Facebook Toestaan Niet toestaan

VVS'46 2 Kampioen 2018 -2019

19 mei 2019 0:00

VVS 2 is kampioen van de reserve 3e klasse geworden, na een overtuigende 5-0 overwinning op DTS 2. Het werd een makkelijke overwinning, na een snelle openingsgoals van Tom Vlaar en de 2-0 nog voor rust door Gijs Koelemeijer (met de hak!).

Na nog geen 90 minuten gespeeld te hebben vond de scheidsrechter het wel voldoende en barstte  het feest los. Van het veld af kregen de mannen kampioensshirts van sponsor Pronkwerk en zijn ze gelijk op de platte kar van Koenis Spanbroek ingegaan. Na de wedstrijd van VVS 1 werden ze gehuldigd in de kantine.

Het 2e eindigde vorig jaar als nr. 2 in de 4e klasse en vroeg promotie aan naar de 3e klasse, omdat men het idee had daarin mee te kunnen doen. En dat is gebleken! Met 54 punten uit 23 wedstrijden houden ze nummer 2, KGB, 6 punten achter zich en nummer 3 HSV Sport maar liefst 11 punten. Hierdoor gaat het 2e voor het eerst (voor zover de redactie bekend) reserve 2e klasse spelen, een mooi niveau voor dit jonge team. De kracht zat in het collectief met een goede verdediging en een hoge trainingsopkomst. Niels Kolb heeft als trainer een goede klik met de jongens en boekt mooie resultaten, en VVS is blij dat de samenwerking met hem volgend seizoen voortgezet wordt.

Mike Schuit, Kevin Groot, Martijn Beerepoot, Tijmen Koelemeijer en Bas Maas namen afscheid van het 2e team. Jongens bedankt.