Facebook Toestaan Niet toestaan

VVS´46 JO14-1 blinkt uit op hoofdklassetoernooi

12 juni 2023 21:15

Afgelopen zondag 11 juni deed vvs jo 14-1 mee met het hoofdklasse toernooi bij Reigerboys.
Er werd gespeeld in 2 poules van 4 met daarna kruisfinales, de wedstrijden duurde 18 minuten.

De eerste wedstrijd was tegen Reigerboys 14-1. Deze wedstrijd werd redelijk makkelijk gewonnen met 1-0, doelpunt was van Wouter. De 2e wedstrijd was tegen AFC 34 jo14-1, dit was een gelijk opgaande wedstrijd en eindigde dan ook in een gelijk spel 0-0. De laatste wedstrijd in de poulefase was tegen SV Diemen dit was de makkelijkste wedstrijd en werd gewonnen met 3-0. Doelpunten waren van Tijme, Siem en Jhendley. We werden 1e in de poule en moesten daarna de kruisfinale spelen tegen AFC 34 jo 14-3. Dit was een erg spannende pot en met onze uitblinkende keeper Luke die wederom de 0 wist te houden scoorde Wouter uiteindelijk in de laatste minuut de 1-0.  En dus konden we ons opmaken voor de finale tegen VV Maarssen jo 14-1 die in het begin van het seizoen nog in de 3e divisie speelde. Het was wederom weer een zeer spannende wedstrijd waarin VV Maarssen wel de bovenliggende partij was maar onze keeper was in bloedvorm en hield wederom de 0, 0-0 eindstand en dus penalty’s ,het werd een ware penalty thriller.
De eerste 3 penalty’s van beide ploegen gingen mis waarna achtereenvolgens Wouter, Maarten, Damian, Noud en Marthijn raak schoten na 8 penalty’s stonden we weer op matchpoint, Luke pakte uiteindelijk z’n 4e penalty ,”KAMPiOEN”iedereen vloog onze keeper om z’n nek want daar stond vandaag geen maat op.