Facebook Toestaan Niet toestaan

Onnodig verlies VVS 1 in laatste wedstrijd

29 mei 2023 19:45

Vandaag de laatste wedstrijd van het het seizoen tegen buur Spartanen. Inzet was plek 5 van de ranglijst. Een gelijkspel zou voldoende zijn voor vvs om die plek definitief te bemachtigen.

De start was ontzettend slap want binnen 3 minuten was het al 1-0 voor de gastheren, die daarna ook nog een paar keer gevaarlijk werden. Na een kwartier kwam vvs beter in de  wedstrijd en kwamen er wat kansjes. Een kopbal van Mike werd prima gepakt door de keeper. En Erik kreeg nog 2 schietkansen die helaas over gingen. Toch kwam vvs op slag van rust op 1-1 na een prima voorzet van Jesper die prachtig werd ingekopt door Mick 1-1. De tweede helft begon gezapig met weinig goed voetbal. In de 70 e minuut werd een prima aanval van vvs net niet afgerond door Mitchell. De wedstrijd ontbrandde dan toch nog in het laatste kwartier. Frank Appel pakte eerst een gevaarlijke kopbal maar was daarna kansloos op een van dichtbij inschoten schot vanuit een corner 2-1. Met Jesper Steur voor Mick Koopman, Daan Blanken voor Mike Groot en Tom Vlaar voor Sander Groot werd alles op alles gezet om de gelijkmaker te produceren. Dat lukt helaas niet. Helaas kregen we nog wel een rode kaart te verwerken voor Frank Appel na een vermeende slaande beweging. Met Matthijs voor Frank kregen we jammer genoeg ook nog de 3-1 te verwerken. Daarmee was de eindstand bereikt. Het seizoen zit erop. Een mooi seizoen waarin enkele jonge talenten zich aandienden. Laten we hopen dat we daar volgend seizoen nog veel meer van gaan horen. Bedankt voor uw steun en we zien u heel graag weer in seizoen 2023/2024.