Facebook Toestaan Niet toestaan

VVS'46 1 verliest laatste thuiswedstrijd

23 mei 2023 12:30

Vandaag stond de wedstrijd tegen Schagen op het programma. Een zeer goed voetballende ploeg en bovendien één van de drie overgebleven kampioenskandidaten. Vooraf een lastige wedstrijd en dat bleek ook.

Met Joris Beerepoot en Senn Schaap (beide JO19) in de basis was de start prima. In de eerste 20 minuten werd een aantal goede kansen gecreëerd. In de 20e minuut werd één ervan benut door Erik: 1-0. Slechts 4 minuten later was het alweer 1-1 na een mooi lobje van de Schagen-spits, 1-1. Het spel golfde heen en weer en VVS speelde prima. Net voor rust werd Jesper weggestoken door Stefan waardoor Schagen aan de noodrem moest trekken. De daarop volgende penalty werd  feilloos benut door Stefan: 2-1. Na de rust was er minder energie in het spel van VVS en kwam Schagen al snel op 2-2. De kermis eiste zijn tol en in de 65e minuut kwamen de bezoekers op 2-3 door een echte spitsengoal. Toch richtte VVS zich weer op en slaagde het erin weer gelijk te maken door Erik na een lepe pass van Stefan 3-3. Toch was het helaas niet genoeg voor een punt want in de 82 e minuut werd een mooie aanval prachtig afgerond door Schagen 3-4. Hier bleef het bij waardoor de laatste thuiswedstrijd helaas verloren werd. Het kampioenschap wordt volgende week beslist en wij gaan voor onze laatste wedstrijd dit seizoen op 2e Pinksterdag naar de buren in Wognum. Tot dan!!