Facebook Toestaan Niet toestaan

VVS 1 verliest zichzelf en aansluiting met top

1 mei 2023 20:00

In de spannende eerste helft tegen het uitstekend draaiende Flevo kwamen de kansen van VVS´46.

Mitchell Wester maakte in de 26e minuut de 1-0 op zeer fraaie wijze. Vlak voor rust maakte Flevo dan toch de 1-1 uit een corner. In de tweede helft vallen er zes doelpunten en drie rode kaarten. Zowel de doelpunten als de rode kaarten vallen op de helft van VVS´46. Eerst komt Flevo op 1-2, maar gelukkig weet Mike Groot de 2-2 binnen te schieten. Al snel maakt Flevo de 2-3. VVS mist een kans door de lat te raken. Het is nog steeds razend spannend, maar na de 2-4 wordt het wel heel moeilijk. Als Joris Beerepoot na tachtig minuten zijn tweede gele kaart ontvangt is het wel gespeeld. De 2-5 valt en ook Erik de Wildt ziet de rode kaart. Daarna wordt voor de derde keer rood getrokken, dit keer voor Ruben Koelemeijer, die een penalty veroorzaakt. Deze wordt binnengeschoten door Flevo, wat de eindstand op 2-6 brengt. Wat als een spannende en sportieve wedstrijd begon, eindigt dan ook met een zeer zure nasmaak voor de oranjehemden. Waar Flevo nu op gelijke stand komt met nummer 2 VVW, is VVS 1 de aansluiting verloren. Op 14 mei kan VVS 1 zich uit oprichten tegen Grasshoppers. Komt allen om de mannen aan te moedigen!

Bekijk hier de foto´s van Voetbal in Beelden.

Het ging VVS 2 een stuk beter af. Het elftal won met 3-2 van Vitesse 22
2. 'P2' in de 2e klasse promotiepoule voor hen. Bekijk hier de foto´s.