Facebook Toestaan Niet toestaan

VVS'46 1 houdt aansluiting bij de top

24 april 2023 19:30

Vandaag de wedstrijd tegen DWOW, waarvan thuis geflatteerd met 0-3 werd verloren. Op een moeilijk te bespelen en glad veld werd niet scherp gestart en kregen de gastheren in het eerste kwartier een paar goede kansen. Na die eerste lastige fase nam VVS'46 de controle over wat resulteerde in een goal van Gijs na een schitterende actie van Stefan 0-1. In de rest van de eerste helft werd er weinig meer weggegeven.

Daarentegen had de 0-2 moeten vallen na een droomkans voor Mike. De tweede helft liet in eerste instantie hetzelfde spelbeeld zien totdat in de 53e minuut Ruben een tegenstander ten val bracht in de eigen 16. De daaropvolgende penalty werd nog bijna gestopt door Frank maar toch 1-1. Dat was een flinke streep door de rekening. Toch bleef vvs vechten en werd de druk op het DWOW doel opgevoerd. Na een goede actie van Mitchell kwam Mike goed voor zijn tegenstander, maar de keeper pakte de bal prima. De kansen bleven komen maar de trekker werd maar niet overgehaald. Tot de 75e minuut wanneer Mitchell een corner neemt en Erik de bal van dichtbij binnenschiet 1-2. Deze voorsprong wordt vastgehouden en ook het plaatselijke noodweer verandert daar niets meer aan. Een goede en belangrijke overwinning met een uitstekende scheidsrechter. Met nog 4 finales te gaan en 5 punten achterstand op koploper Always Forward kan het nog alle kanten op. Komende zondag thuis de topper tegen Flevo. We zien jullie dan graag weer.