Facebook Toestaan Niet toestaan

VVS'46 1 pakt belangrijke punten

17 april 2023 20:15

Vandaag de wedstrijd tegen Dynamo van wie uit nog met 5-3 werd verloren. Zonder Frank Koenis (vakantie) en de geopereerde Sjaak Schuit (beterschap!), maar met de teruggekeerde Jesper Postt moest de klus geklaard worden. In een zeer rommelige 1e helft waren de kansen schaars. Mede door het veld was goed voetbal niet goed mogelijk. Eenmaal moest keeper Frank reddend optreden en dat deed hij prima.

De tweede helft was levendiger en VVS zette Dynamo langzaam maar zeker tegen de muur. In de 65e minuut werd een grote kans van Mike van de lijn gehaald. Toch was waakzaamheid nodig want af en toe kwam Dynamo er gevaarlijk uit. Onze verdediging was vandaag echter souverein en speelde prima. In de 75e minuut werd de ban gebroken door een slimme kopbal van Ruben uit een corner van Mitchell, 1-0. Daarna onderscheidde de keeper van Dynamo zich door fantastisch te redden op een kopbal van Gijs.  Hij had echter geen antwoord op de kopbal van Mike na een heerlijke voorzet van Tijs Wenker, 2-0. Daarna werd de wedstrijd professioneel uitgespeeld waardoor we 3 belangrijke punten konden bijschrijven. Omdat zowel Spartanen als VVW punten lieten liggen doet VVS nog volop mee om de bovenste plaatsen. Een prima zondag dus! Tot volgende week, dan spelen we uit tegen DWOW.