Facebook Toestaan Niet toestaan

Verslag van pupil van de week Mette

19 maart 2023 10:45

Mijn naam is: Mette Schilder en ik ben 10 jaar. Ik speel in de MO13 en mocht pupil zijn bij de wedstrijd V.V.S.’46 VR1 1 tegen VVW VR1 1 op 19 maart. Dit is mijn verslag.

Heb je nog wat geleerd van de spelers en de trainer?

Ja, ze coachen elkaar veel tijdens de wedstrijd.

Wie vond je de beste V.V.S. voetballer vandaag?

De beste voetbalster vond ik Britt vandaag.

Had je de uitslag goed voorspeld in “Even voorstellen”?

Nee, ik had 3-1 maar 2-1 is ook heel goed van ze.

Wil je hieronder jouw verslag van de wedstrijd schrijven?

De eerste helft kwam traag op gang en ze kwamen 1-0 achter. Gelukkig kwam voor de rust al de gelijkmaker. Britt scoorde een mooie goal. De coach had vertrouwen in het team en het bleef rustig in de kleedkamer. In de tweede helft scoorde Marieke met een beetje geluk maar die tellen ook. Na 90 minuten werd de overwinning gevierd in de kleedkamer en kreeg ik een mooie bal met de namen van alle speelsters. Meiden van VVS 1 bedankt voor deze leuke middag en dat ik pupil van de week mocht zijn.