Facebook Toestaan Niet toestaan

VVS'46 1 afgetroefd door Dynamo

20 november 2022 20:00

Vandaag wederom een belangrijke wedstrijd waar de 1e periodetitel op het spel staat. Bij winst zouden we nog afhankelijk zijn van het resultaat bij DWOW - Always Forward, waarbij we een negatief doelsaldo van 3 doelpunten moesten goedmaken tov de ploeg uit Wieringerwerf.

In een koud, winderig en nat Ursem werd er ronduit slecht begonnen. De gastheren trokken het initiatief naar zich toe, wat resulteerde in een goal van Dynamo spits Mike van der Velden. Na een minuut of 20 maakte Sjaak uit een corner de gelijkmaker waarna de wedstrijd kantelde. VVS had het momentum en greep Dynamo bij de keel. Helaas konden we dat niet uitdrukken in doelpunten waardoor de ruststand 1-1 was.

De tweede helft startten we helaas wederom niet scherp. Door een wereldgoal (schot in de kruising) werd het 2-1 voor ploeg uit Ursem. In 59e minuut zette Stefan een mooie aanval op die door Mitchell van dichtbij werd afgerond: 2-2. Dynamo leek rijp voor de slacht, maar helaas ging het in het navolgende kwartier mis. Door een aantal ongelukkige acties en misverstanden liep Dynamo snel uit naar 5-2 met 2 goals van wederom spits van der Velden. VVS liet het niet zitten en kwam via Mitchell nog tot 5-3 waarna er nog zeker 3 grote kansen om zeep werden geholpen.  Het mocht niet meer baten waardoor de eerste nederlaag een feit was. Always Forward profiteerde optimaal en pakte de 1e periodetitel. Jammer, maar helaas zat het er niet in vandaag. Volgende week weer een kraker thuis tegen DWOW, hopelijk tot dan!!!