Facebook Toestaan Niet toestaan

Bekertoernooi zit erop voor VVS'46 1

19 september 2022 19:30

Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd in de bekerpoule op het programma, met DEM uit Beverwijk als tegenstander. VVS'46 kwam snel op 0-1 voorsprong door Ruben Koelemeijer na een mooie actie van Twan Scholten. Daarna was de scherpte een beetje weg, want na 10 minuten was het al 2-1 voor de Beverwijkers door 2 doelpunten uit een corner. In de 1e helft wisten zij nog een goal te maken waardoor de ruststand 3-1 was. Na rust kwamen de mannen een stuk beter voor de dag. Dat resulteerde al snel in de 3-2 door Mick Koopman die daarna nog 2 grote kansen kreeg op de gelijkmaker. Dat lukte helaas niet meer waardoor de eindstand bereikt was. De voorbereiding zit erop. Volgende week zondag start de competitie, met als eerste tegenstander Hauwert (uit).