Facebook Toestaan Niet toestaan

VVS'46 1 - Stormvogels 1 (Beker): 2-3

4 september 2022 22:15

Zaterdag speelde VVS’46 1 tegen zaterdag 3e klasser Stormvogels IJVV. De bekerwedstrijd begon veelbelovend, met in de eerste minuten een grote kans voor Mick Koopman, die een voorzet van Mike Groot recht op de keeper schoot. Ook Stormvogels laat zich niet onbetuigd, maar weet op wonderbaarlijke wijze voor open doel naast te schieten.

Toch komt de ploeg uit IJmuiden na een half uur op voorsprong. Met de rust in aantocht verslapt VVS’46 en terwijl de eerste supporters al koffie halen staat VVS’46 opeens 0-3 achter. In de tweede helft heeft VVS’46 dan ook wat goed te maken en start scherp. Het is eenrichtingsverkeer richting het IJmuider doel maar doelpunten blijven in eerste instantie uit, tot Jord Loos de 1-3 binnenschiet. Mike Groot kopt VVS’46 naar de aansluitingstreffer. Het spannende slotoffensief mag echter niet baten. Eindstand 2-3.

Let op: de oefenwedstrijd van komende dinsdag is komen te vervallen.