Facebook Toestaan Niet toestaan

VVS 1 doelpuntrijk naar gelijkspel

23 mei 2022 21:15

In de uitwedstrijd tegen De Blokkers heeft VVS 1 in een doelpuntrijke wedstrijd met 4-4 gelijkgespeeld.

VVS 1 speelde zonder de zaalvoetballende Stefan Dol en begon goed aan de wedstrijd tegen het al gedegradeerde Blokkers, dat de laatste tijd pas wat punten is gaan pakken. Na een goede voorzet van Eric de Wildt schoot Rein Elings de 0-1 binnen. Blokkers wist daarna de score om te buigen via goals in de 11e en 27e minuut. Larbi greep in en wisselde na een half uur tweemaal, met resultaat. Jeroen Kossen wist na een half uur met een streep van 30 meter stijf in de kruising de 2-2 te maken. Na een dieptepass van Ruben Koelemeijer  wist VVS voor rust nog al op 2-3 te zetten. Direct na rust was het echter al weer 3-3 en Blokkers wist na 72 minuten zelfs de 4-3 te maken. Na een fout van de Blokkers keeper werd het gelukkig nog 4-4, met volgens ons doelpuntenmaker Lars Apeldoorn.

Helaas profiteerde VVS daarmee niet van het gelijkspel van SEW tegen Medemblik. Een nacompetitieplek is nog haalbaar, maar dan moet er wel erg veel meezitten en moet er ook gewoon twee keer gewonnen worden. Om te beginnen zondag tegen Medemblik thuis om 14.30 uur. De felicitaties gaan uit naar Westfriezen, dat terecht kampioen is geworden dit seizoen.