Facebook Toestaan Niet toestaan

Pupil van de week Guus doet verslag

2 mei 2022 22:00

Redactie

Guus Dijkstra was pupil van de week bij de wedstrijd tussen VVS'46 1 en Winkel 1. Hij vertelt in een uitgebreid verslag hoe de wedstrijd verliep en hoe Winkel een rode kaart pakte.

Heb je nog wat geleerd van de spelers en de trainer?

Heel veel! Hoe het allemaal gaat bij een wedstrijd van het eerste.

Maar ook hoe belangrijk het is om je lichaam goed te gebruiken en je dan sterker bent.

Wie vond je de beste V.V.S. voetballer vandaag?

Ik vond Aaron Kuijpers heel goed. Hij was sterk in het afpakken van de bal en hield ook een schot van de doellijn.

Had je de uitslag goed voorspeld in “Even voorstellen”?

Helaas niet. Ik had 3-1 voor VVS.

Wil je hieronder jouw verslag van de wedstrijd schrijven?

Zondag 1 mei, de zon scheen! We liepen samen het veld op en ik mocht voorop lopen met de bal. Na het begroeten mocht ik de aftrap nemen, toen rende ik naar het doel en schoot de bal erin. Vanaf toen bekeek ik de wedstrijd vanuit de dugout. In de 17e minuut schoot Winkel de bal in het doel van VVS. 0-1 Winkel. VVS had door dat ze nu echt een doelpunt moesten gaan maken, een schot op de paal. VVS bleef druk zetten.Daarna had Ruben Koelemeijer een grote kans maar schoot net over. In de 34e minuut een hele mooie redding van de VVS keeper Frank Appel. Daarna kreeg Winkel een penalty, weer een goede redding van Frank. Nog steeds 0-1. Ook Aaron had een heel goede actie, hij hield de bal van de doellijn. Net voor rust nog een kans voor Ruben, ook net mis.

Toen was het rust.

In de 55e minuut werd het 0-2 voor Winkel, een blunder van de VVS keeper. Winkel bleef druk zetten, Aaron moest 2 jongens verdedigen, dit deed hij heel goed, gelukkig geen 0-3. VVS bleef vechten, waar Winkel niet goed tegen kon. Een speler van Winkel kreeg een rode kaart omdat hij een speler van VVS in het gezicht sloeg. Hij werd heel boos en moest naar de kleedkamer. Daarna nog een opstootje, een gele kaart voor VVS en voor Winkel. Helaas 0-2 verloren, maar het was geen saaie wedstrijd, er gebeurde genoeg.

Succes volgende week bij Grasshoppers! Ik vond het erg leuk om pupil van de week te zijn.

Bron: VVS'46