Facebook Toestaan Niet toestaan

VVS 1 verliest van Winkel

1 mei 2022 23:30

Ups en downs, het seizoen van VVS staat er bol van. Het wedstrijdverloop van deze zondag tegen Winkel was een kopie van dat van vorige week tegen KGB. Weer werd er 2-0 verloren van een ploeg die nog strijdt om de punten en grinta aan de dag legt.

VVS begon nog aardig met kansen voor Ruben en Mike (weer terug in de basis). Zo na een kwartier nam Winkel echter de overhand en wist het teveel kansen te creeren. Na enkelen gemist te hebben kwamen de gasten op 0-1 na 17 minuten. Het was Frank Appel die VVS overeind hield met enkele goede reddingen, waaronder zelfs een penalty. Na rust was het beeld aanvankelijk niet anders en kwam Winkel op 0-2. Na ongeveer 70 minuten kreeg Winkel rood en ging VVS op het gaspedaal. Helaas werd een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. De gasten hielden goed stand met hard werken en konden terecht drie punten bijschrijven in hun strijd om handhaving.

Voor VVS een opmerkelijke serie; na twee zeges op toppers twee nederlagen tegen laagvliegers. Zondag wacht een tegenstander in bloedvorm; Grasshoppers is naar de kopposities geklommen en is zeer stabiel in de prestaties. De oranjehemden kunnen uw steun goed gebruiken komende zondag in Hoogwoud. Laat die leeuw brullen, mannen!

VVS 2 speelde uit tegen de aanstaande kampioen Limmen 2, dat nog maar zeer weinig punten heeft verloren en met 2-1 nipt won van de mannen van Ron en Henk.