Facebook Toestaan Niet toestaan

Eerste toch onderuit in topper

6 maart 2022 20:45

VVS 1 speelde zondag de topper tegen Westfriezen en moest na een spectaculair slot helaas toch een nederlaag incasseren: 3-2.

VVS 1 speelde in Zwaag een wedstrijd met meerdere gezichten. In het openingskwart was Westfriezen de licht bovenliggende partij. Na 11 minuten wist topscorer Wesley Mak met een omhaal de score te openen. Daarna was het echter VVS dat de regie naar zich toe trok en meerdere kansen wist te creeren met o.a. kopballen van Rein, Sjaak en Mike die geen doel troffen. VVS moest helaas vlak na rust de 2-0 incasseren en wist daarna langere tijd niet echt een vuist te maken. Er werd aanvallend gewisseld en het was Stefan Dol die in de 84e minuut de 2-1 wist te maken. Daarna kwam VVS zelfs gelijk door Ruben Koelemeijer in de 90e minuut! Bijna direct vanaf de aftrap was het echter Wesley Mak die zijn derde van de dag en ook de winnende 3-2 wist te produceren. Een zuur einde van de wedstrijd voor VVS in deze topper. FC Medemblik verloor, waardoor Westfriezen nu de leiding heeft met 23 uit 10, voor Medemblik en VVS met 23 uit 11.