Facebook Toestaan Niet toestaan

Onder 23 ruim langs Alkmaarsche Boys

7 november 2021 19:00

VVS onder 23 won ook haar tweede wedstrijd in de Unive Jong Senior competitie, en wel ruim met 6-1 van de Alkmaarders.

Het werd afgelopen week een duidelijke overwinning voor VVS tegen de ploeg van oud VVS jeugdtrainer Bas IJsselstein. Met name in de eerste helft werd er sterk gevoetbald. De 1-0 en 2-0 kwamen uit corners en werden gemaakt door youngsters Sjaak Schuit en Frank Koenis. Senn Schaap uit de O19 maakte de 3-0 en Mitchell Wester de 4-0. Na rust wisten Jesper Postt en Jonne Smit de score verder op te voeren tot een 6-1 einduitslag.