Facebook Toestaan Niet toestaan

Pupil van de week Jens doet verslag

18 oktober 2021 21:15

Redactie

Mijn naam is Jens en ik ben 10 jaar en speel in JO11-1 en mocht pupil zijn bij de wedstrijd
VVS'46 1 tegen Always Forward 1.

Heb je nog wat geleerd van de spelers en de trainer?

Ja sneller overspelen, namen roepen en communiceren.

Wie vond je de beste V.V.S. voetballer vandaag?

Mitchel, Stefan, Sjaak en Aaron.

Had je de uitslag goed voorspeld in “Even voorstellen”?

Nee helaas niet ik had 3-1 voor VVS natuurlijk maar het werd 2-1 voor VVS.

Wil je hieronder jouw verslag van de wedstrijd schrijven?

In het begin kijken wat Always Forward in huis heeft maar dan gaat het spel los, na het eerste doelpunt van VVS'46 ontstaan er verschillende conflicten op en om het veld.

Na een tijdje is er een penalty voor Always Forward, 1-1. In de tweede helft valt er bijna niks te scoren voor beide partijen tot het slot doelpunt valt. Niemand had het verwacht. Een aanval van Always Forward, zelfs de verdediging stond voor, alleen Partrick Oudt en de keeper staan rond de middenstip.

Schot op doel van Always Forward, de keeper van VVS '6 heeft hem klem en gooit hem naar voren, heel hoog, Patrick neemt hem aan en lobt hem heel hoog over de keeper heen en bam! 2-1

Always Forward heef nog wel wat kansen in de laatste 15 tot 20 minuten maar benut ze niet de verdediging is gewoon te sterk en het fluit signaal klinkt einde wedstrijd.

Bron: VVS'46