Winst Vrouwen 1 op Zeevogels


Vanmorgen thuis tegen de dames van Zeevogels een voor ons vroege wedstrijd, welke op het A-veld zal worden gespeeld.

Nog altijd hebben we de zinnen gezet op een plek bovenin, maar of dat na vandaag ook zal lukken zullen we na 90 minuten speeltijd weten.

Langs de lijn staat veel publiek, dus leuk om extra ons best te doen. Al na 5 min. is het Britt K. die scoort, Anique na 30 min. en na 35 min. nogmaals Britt K.

Zo lijkt het alsof we er goed voor staan voor de rust, maar niets blijkt minder waar, want binnen 5 minuten zijn het nu de dames van Zeevogels die 2x weten te scoren.
Langs de lijn wordt het wat onrustig en door het fanatisme van de coaches lijkt het iets minder sportief te worden.....

Gelukkig fluit Theo af om even de rust in te gaan, koppie thee en praatje van Bonne. We staan goed te voetballen, maar door de snelle tegen goals zijn we nog niet zeker van de overwinning.
Met volle sportieve moed gaan we het veld weer op en ook nu is het de tegenpartij die binnen een kwartier scoort 3-3....hm als dit maar goed blijft gaan dames. Na 20 min. is het onze links poot Britt K. die scoort.
Dan wordt in de laatste 10 minuten Michelle rechtsvoor gezet (speelt normaal altijd achterin) en dit blijkt een super goede keuze te zijn. Door de bal een mooi tikkie mee te geven is het uiteindelijk nog 1x Anique die scoort. Zo is de eindstand 5-3 voor de dames van VVS VR1. Zoals het er nu naar uit ziet staan we nummer 3, volgende week uit tegen de nummer 1. We hopen op een beetje steun van het publiek, want er staan nog een aantal lastige wedstrijden op het programma zo vlak voor het einde van het jaar. Dames goed gewerkt en tot volgende week weer!

Business Club

Rabobank
Rijkhoff
Piet Swart
KRNGroep
Van Lierop
Van Diepen
ZON
Windenergysolutions
Schipper Kozijnen
Deventrade
Koopman

Subsponsors

NL-Jobs
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Univé
Heddes bouw
Fietsvoordeelshop
SMP Sportcare