Winst voor vrouwen op HSV


VVS 46 VR 1 - HSV VR1

Vandaag is pupil van de week Jill Koenhen uit de MO11 die als eindstand 3-0 heeft voorspelt. Zelf is ze verdedigster en heeft als hobby kickboksen.
Met een redelijke vertraging startten we de wedstrijd vanmiddag thuis in Spanbroek tegen HSV VR1. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden, aangezien we graag iets hoger op de ranglijst in onze poule willen komen. Het is mooi weer, dus gaan we met volle zin van start. Vanaf de zijlijn zien we dat lang niet alle ballen goed worden aangespeeld en het dus knap lastig is om hier in de voorhoede iets mee te kunnen doen.

Hmm de tegenstandsters maken het ons erg lastig, vooral rechts achterin het veld is het voor Laura hard werken geblazen. Het harde werken van beide partijen wordt in de 1e helft niet beloond en zo staat het dus 0-0 als het rust is. Dat het moeilijk zou worden wisten we, maar dat er niet heel veel lukt vanmiddag maakt dat we even een peptalk van Bonne nodig hebben (ha,ha,ha).

Britt K. kan nog 10 minuten voetballen i.v.m. werk en dus liefst alle ballen naar links voorin. Ja hoor na 5 min. is het dan eindelijk Britt K. die scoort! Pien weet nog een bal hard op de paal te schieten, maar helaas mis.

We gaan beter spelen en ook Calista weet de bal het doel in te trappen. Helaas is het nu de tegenpartij die door een snoeihard schot de bal het doel van VVS-zijde in weet schiet. Mooi doelpunt, waar Rozemarijn helaas niet bij kan. Zo staat het 2-1 en dat voelt eigenlijk nog helemaal niet goed, omdat over en weer kansen ontstaan. Gelukkig is het Calista die na 18 min. nogmaals scoort, waardoor we net iets meer ruimte krijgen (denken we). De wedstrijd loopt aardig ten einde, maar HSV geeft zich niet zomaar gewonnen. In de 44e minuut weten ze nog 1x te scoren en zo is de eindstand 3-2 in ons voordeel. 3 punten voor ons, waardoor we 3e zijn komen te staan in de poule.

Business Club

Piet Swart
Deventrade
Rijkhoff
ZON
Van Lierop
Schipper Kozijnen
Koopman
Windenergysolutions
KRNGroep
Van Diepen
Rabobank

Subsponsors

Univé
Fietsvoordeelshop
Heddes bouw
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
SMP Sportcare
NL-Jobs