Winst op RKEDO voor vrouwen 1


RKEDO VR2-VVS VR1

Om 11.30 uur stond de wedstrijd uit in de Goorn gepland. Mooi weer, dus geen straf om vandaag vanaf de zijlijn naar deze partij te kijken.
Rosa is vandaag iets later en dus beginnen we met 2 wissels op de bank. Na 15 min. is het Calista die weet te scoren en zo komen we vrij vroeg in de wedstrijd met 0-1 voor. 
Er zijn heel veel kansen, waaronder de schoten van Rene en Anique. Het wil maar niet lukken om een snelle 2e goal te maken, zodat je toch iets makkelijker kan spelen.
Britt K. weet vanuit de linkerhoek voorin een prachtig schot te geven, maar precies rechtsboven op de lat....In de 35e minuut is het tegen alle verhoudingen in RKEDO die scoort 1-1.
Dit hadden we helaas een beetje aan zien komen, omdat het geluk niet aan onze kant is. Vlak voor de rust is het Rene die door een mooie actie zelf een schot lost en ja hoor 1-2.

Rust, koppie, praatje van Bonne en nu hopelijk overtuigend het veld op en geloven in onszelf en scoren...

Vooraf nog even een zonnegroet van Rosa die ze net heeft geleerd ha,ha,ha.

RKEDO lijkt sterker te worden en vooral hun middenveld weet mooie combinaties te maken, waar wij toch steeds meer moeite mee hebben.
De snelle dames weten steeds dichterbij ons doel te komen, maar wij hebben Rozemarijn die vol overtuiging het doel bewaakt. Maartje scoort in de 35e minuut een mooie goal en ook Anique weet zo vlak voor het einde van de wedstrijd weer eens te scoren. We hebben lang op een doelpuntje van Anique gewacht, maar het zit er dus toch nog in. De eindstand is 1-4 en zo pakken we 3 winstpunten mee naar Spanbroek.

Business Club

Windenergysolutions
Koopman
Rijkhoff
Rabobank
ZON
Piet Swart
Van Diepen
KRNGroep
Van Lierop
Deventrade
Schipper Kozijnen

Subsponsors

Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Fietsvoordeelshop
Heddes bouw
NL-Jobs
Univé
SMP Sportcare