Welkome driepunter eerste


VVS begon deze wedstrijd zonder de geblesseerde Ruben Koelemeijer, en met Sjoerd Overpelt weer op de bank. Het begin was overduidelijk voor VVS, dat gebrand was op een zege nadat vorige week het gevoel van onrecht was blijven hangen tegen SEW. Dat resulteerde vanaf het begin in een serie kansen, waarna Mick op aangeven van Stefan de 0-1 liet aantekenen. Alweer zijn vijfde in zeven wedstrijden, niet slecht voor een middenvelder! VVS zette door en wist in de persoon van Stefan de score uit te breiden naar 0-2. Kort daarna werd een treffer van Stefan afgekeurd, waardoor dit de ruststand was.

VVS nam de zaken serieus op en wist direct na rust de 0-3 te scoren door Patrick, op aangeven van wederom Stefan. Was de wedstrijd daarmee beslist? Daar duurde deze nog te lang voor en helaas heeft VVS al vaker voorsprongen weggeven dit seizoen. Hoe dan ook, het spelbeeld ging wel kantelen. Na ongeveer een uur kreeg Hugo Boys wat makkelijk een strafschop en wist het de 1-3 te maken. Daarna moest VVS achteruit, maar wist het nog wel enkele keren zeer gevaarlijk te worden, met twee ballen op de lat. De nekslag bleef echter uit. Hugo Boys liet zich ook niet onbetuigd en wist gelukkig pas in de 90e minuut de 2-3 te maken. Het werd nog een hectische slotfase, maar dit keer bleef VVS aan de goede kant van de streep. 

Hierdoor heeft VVS nu 7 punten uit 7 duels, waarvan er echter wel 4 gespeeld zijn tegen top 5 ploegen. Deze wedstrijd was cruciaal om aansluiting te krijgen met de middenmoot, waar ook de tegenstander van vandaag toe behoort. VVS is zondag 11 november vrij en oefent donderdag tegen DWB. In de twee weken daarna speelt het tegen Kleine Sluis en Westfriezen en gaan we kijken of de weg omhoog doorgezet kan blijven worden. 

Een vermelding waard is nog het debuut van Mitchell Wester, de O19 speler die eigenlijk nog in de O17 hoort. HIj mocht zijn eerste minuten maken in het vlaggenschip, wellicht gaan er nog veel volgen. 

Business Club

Piet Swart
Deventrade
ZON
Rabobank
Koopman
Van Lierop
Rijkhoff
Schipper Kozijnen
Van Diepen

Subsponsors

Heddes bouw
SMP Sportcare
NL-Jobs
Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Univé