Wedstrijden MO19-1 en Dames 1


DESS MO19 – VVS MO19

Vanmorgen vroeg eerst even om 10.00 uur uit kijken naar de MO19 die tegen DESS mogen spelen.
Een spannende wedstrijd, omdat de tegenpartij iets hoger staat. Er wordt lekker gespeeld en de dames van VVS lijken meer acties te kunnen maken. Met 1-3 ruststand is het heerlijk om even een bakkie te doen in de kantine. Het team  zeer waarschijnlijk luistert naar een praatje van Rene in de kleedkamer, die natuurlijk graag wil dat deze stand ook in het voordeel blijft van zijn dames.
Het team blijft lekker positief spelen en uiteindelijk weten ze 1-6  te winnen, wat een super mooi resultaat gefeliciteerd met deze 3 punten!

VVW VR1 (3e plek) – VVS VR1 (7e plek)
Vanmiddag uit naar Wervershoof, waar we voor een lastige opgave staan. We zullen snel zien hoe de kansen zijn, want al na 1 minuut is het VVW die weet te scoren….Oeps dat is een grote tegenvaller. Wat een mooie schoten zien we aan de kant van de tegenstandsters. Binnen 5 minuten weet onze Anique hier op te antwoorden, door te scoren wat onwijs gaaf zeg! Onze dames zijn zeker de eerste 30 minuten de betere, maar meer kansen weten we helaas niet te benutten.
Ruststand 1-1 en de coach van de tegenpartij is niet tevreden met z’n team, wat ons stiekem hoop geeft op meer. Ook de 2e helft zijn er kansen, maar weten beide ploegen niet te scoren. Het is een vrij harde 2e helft, waar soms best pittige overtredingen plaats vinden. Toch weten we ons keurig staande te houden, door hard te werken met en voor elkaar. De eindstand is 1-1 en dit voelt stiekem toch een beetje als een overwinning. Na de vele pogingen op doel van Anique is het nu Celine die de spreuk van de week graag wil vermelden: “Hij hangt in de lucht” wie weet volgende week weer meer goals dames. Bedankt voor deze zeer goed gespeelde partij en jullie inzet! Het was weer mooi om naar te kijken vanaf de zijlijn.

Business Club

Van Lierop
ZON
Van Diepen
Rijkhoff
Koopman
Deventrade
Windenergysolutions
Piet Swart
Rabobank
Schipper Kozijnen

Subsponsors

Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Fietsvoordeelshop
NL-Jobs
SMP Sportcare
Heddes bouw
Univé