Wedstrijden Dames 1 en MO19


Zeemacht VR1 – VVS 46 VR1

Vandaag laat vertrekken richting Den Helder met in het achterhoofd nog de nederlaag van vorige keer. Vandaag wordt het vast anders, want het is super mooi weer en de speelsters hebben er zin in.

Na een zeer goede start van de wedstrijd en diverse kansen te hebben gehad zijn wij de betere ploeg. Er worden mooie combinaties gemaakt en veel heen en weer getikt. Toch staat het na ruim een half uur te hebben gespeeld nog steeds 0-0. Laura is helaas door haar enkel gegaan en heeft het veld moeten verlaten. Toch is het Anique die na zo’n 40 minuten te hebben gespeeld scoort, eindelijk wordt het harde werken beloond. Al snel is het Britt K. die binnen een minuut ook haar kans weet te benutten. René schiet vlak hierna van afstand op doel en ja hoor Bingo. Binnen 5 minuten weten onze dames 3 doelpunten te maken. Het lijkt alsof ze vleugels hebben gekregen, jammer dat het rust is…. Na een behoorlijk sterk bakkie thee, en een praatje van Bonne weer vol goed moed het veld op.

Hopelijk weten we de voorsprong vast te houden, maar er kan nog van alles gebeuren. Britt K. besluit na 5 minuten dat er maar weer gescoord moet worden en zo komen we 0-4 voor te staan. Met een paar wissels van de tegenpartij lijkt de wedstrijd lastiger te worden en weet ook Zeemacht het doel nog 2x te vinden. Het spel van onze kant wordt moeilijker en we krijgen minder grip op de wedstrijd. Toch weten we er met elkaar voor de zorgen dat de eindstand 2-4 wordt en kunnen we naar huis met de 3 winstpunten. We hebben vooral de 1e helft super mooi voetbal gezien en een team dat hard heeft gewerkt. Goed gedaan dames bedankt weer voor jullie inzet!

VVS MO19-1 Oosthuizen MO19-1

Vanmiddag om 14.00 uur thuis tegen de dames uit Oosthuizen. Helaas moet het team het vandaag zonder René doen. Met hulp van Niels als coach en Gerard als vlagger beginnen de dames aan de wedstrijd. Mooi om te zien dat het team ondanks afwezigheid van sommige speelsters en het moeten spelen op een andere plek heel hard werkt en de nodige kansen weet te creëren. De wil om te winnen is er wel, maar uiteindelijk is het Oosthuizen die weet te scoren. De eindstand is 0-1. Namens deze kant even een groot compliment voor het hele team!

Business Club

Rijkhoff
Deventrade
Van Lierop
Van Diepen
Koopman
Windenergysolutions
ZON
Piet Swart
Schipper Kozijnen
Rabobank

Subsponsors

NL-Jobs
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Heddes bouw
Fietsvoordeelshop
SMP Sportcare
Univé