We gaan weer trainen!


Beste ouders en spelers,

Op 2 mei 2020 starten we met de trainingen voor de jeugd t/m 12 jaar. We hebben hier de nodige maatregelen voor getroffen en vragen jullie om kennis te nemen van de voorwaarden waaronder we met de trainingen kunnen starten.  

Om de trainingen weer te laten plaatsvinden moeten we als vereniging aan een aantal voorwaarden en regels voldoen (noodverordening 30 april 2020 Veiligheidsregio). Daarom hebben we het trainingsschema iets aangepast. Trainingen worden gegeven op het kunstgrasveld (C veld). Trainingen die op het D-veld waren op de maandag zijn naar de dinsdag verschoven omdat we tot 1 juni a.s. niet mogen voetballen op de natuurgrasvelden in verband met het onderhoud dat door de gemeente is gepleegd. Er zijn dan ook minder kinderen op het complex op hetzelfde moment.

Waar letten we met zijn allen op:

  • Niet gelijktijdig binnenkomen. Op sommige dagen zijn de tijden van de aanvangstijden iets versprongen zodat de kinderen niet tegelijkertijd binnenkomen in de fietsenstalling. De een start 17:50 uur het andere team bijvoorbeeld om 18:00 uur.
  • Routing. Er is een looproute gemaakt (eenrichtingsverkeer) waar de kinderen zich aan moeten houden.
  • Ouders mogen niet mee. Ouders mogen niet op het complex komen, daarom haalt de trainer de kinderen op bij de fietsenstalling.
  • Eigen materialen. Als het mogelijk is nemen de kinderen een eigen bal mee (let op: als ze zelf fietsen en het is niet verantwoord, heeft VVS gewoon een bal voor de jeugd, deze wordt per training gereinigd).
  • Kinderen mogen alleen gebruik maken van hun eigen bidon, dus als het lekker weer is, neem je deze zelf mee.
  • Oudere jeugd. Kinderen die in de 013 zitten en al de 13e jarige leeftijd hebben bereikt mogen helaas niet meetrainen (protocol van de overheid). Voor de oudere jeugd 13 t/m 18 zijn we bezig om te kijken hoe we dit in kunnen vullen. 
  • Halen en brengen. Kinderen komen het liefst zelf naar VVS. Kinderen die niet zelf heen en/of naar huis mogen/kunnen worden gebracht en weer opgehaald bij de fietsenstalling, kinderen worden door de trainer na de training hiernaartoe gebracht.
  • Als u uw kind brengt en ophaalt, zorg dan dat u niet bij elkaar gaat staan, maar houdt 1.5 meter afstand!

 

In de bijlage het trainingsschema voor de jeugd en het protocol voor de spelers en ouders. Zou u deze aandachtig willen lezen en doornemen met uw kind.

De looproute op het VVS complex ziet u hieronder. De ingang is aan het eind van de fietsenstalling bij het kleine hek.

Let wel: uw kind mag naar de trainingen….. 

Wilt u aan de trainer door geven wanneer uw kind niet komt trainen? Zodat hij/zij niet hoeft te wachten bij de fietsenstalling.

Heeft u vragen, stel deze dan gerust. We doen het met elkaar en we hopen op uw medewerking. 

 

Sportieve groet,

 

De Jeugdcommissie en de Jeugd Technische Commissie

 

Gekoppelde documenten openen of opslaan:
Trainingsschema per 02-05-2020 jeugd.pdfTrainingsschema per 02-05-2020 jeugd.pdfvr 1 mei 2020
VVS'46 spelregels spelers-ouders.pdfVVS'46 spelregels spelers-ouders.pdfvr 1 mei 2020

 

 

 

Business Club

Schipper Kozijnen
Rijkhoff
Koopman
Piet Swart
KRNGroep
Van Diepen
Rabobank
Deventrade
ZON
Windenergysolutions
Van Lierop

Subsponsors

Heddes bouw
SMP Sportcare
Univé
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
NL-Jobs
Fietsvoordeelshop