VVS46 bij AZ JO10 toernooi


13 oktober was JO10-1 uitgenodig bij AZ voor een toernooi op het complex van AZ.

Dat was wel even spannend, voor het eerst wedstrijden op een half veld, én bij AZ én met clubs die voornamelijk een klasse hoger spelen dan VVS. 

Met wat aanvullingen uit een ander team konden we gelukkig goed voor de dag komen.

Eerste wedstrijd tegen Always Forward kwamen we 2x op voorsprong door goede doelpunten van Jelle maar verloren we helaas net met 3 tegen 2. Daana tegen Zeeburgia uit Amsterdam, dat was andere koek. Die spelen toch iets fysieker zeg maar dan wij in de dorpen gewent zijn. Niet helemaal zoals het hoort bij deze leeftijd maar met gelukkig een goede scheids en een VVS die hun voeten liet spreken. 2-1 winst voor VVS door doelpunten van Rens. Daarna een goede wedstrijd tegen Diemen, een gelijkspel met een goal van Jari. 

Pot nummer 4, je ziet langzamerhand wat vermoeidheid en concentratieverlies maar steeds opnieuw komen er krachten vrij en weet VVS het doel weer te vinden. 3-1 gewonnen van HSV door 2 goals van Damian en een van Roan.

Daarna de laatste wedstrijd, dit keer weer tegen een bekend regio team, RKEDO. Ook bij hen was het energiepijl gezakt en opnieuw wonnen we, dit keer 5 tegen 1 door goals van Damian, Rens en Nilan.

AZ heeft het ontzettend mooi voor elkaar, met een wedstrijd sprinten, de mascottes Herry & Berry en een kadotas vol mee naar huis, echt super gedaan.

En bovenal, wat hebben de mannen een ontzettende goede strijd geleverd maar eigenlijk nog veel mooier, wat hebben ze een lol! Met elkaar, in de wedstrijd, tussen de wedstrijden gekkigheid en plezier.

 

Genieten, leuk om van dit team coach te mogen zijn.

 

Marius Boon

Business Club

Windenergysolutions
Van Lierop
KRNGroep
Piet Swart
Van Diepen
Koopman
ZON
Deventrade
Rabobank
Rijkhoff
Schipper Kozijnen

Subsponsors

SMP Sportcare
Heddes bouw
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
NL-Jobs
Fietsvoordeelshop