VVS VR2 – Spirit’30 VR 2


Vandaag de enige wedstrijd die bij de dames zal worden gespeeld helaas. Een beetje een druilerige dag met een vieze motregen, maar dat weerhoudt de dames er niet van om eens flink aan het doelsaldo te werken vandaag. Kijken of alle trainingsuren van Edwin en Bonne worden beloond.
Met 3 wissels op de bank staat het team van Kees klaar om te beginnen. De eerste helft is Spirit lekker actief en lijkt het alsof de conditie aan beide kanten gelijk is. Naarmate de wedstrijd vordert zien we toch dat het de dames van VVS zijn die beter overspelen. Er wordt goed gekeken en overgespeeld naar elkaar. Britt die als laatste vrouw speelt geeft keurig aanwijzingen, waardoor er mooie combinaties worden gemaakt. Renate die linkshalf speelt en haar lichaam goed gebruikt zorgt ook voor de nodige hoofdbrekers bij de tegenstandsters. Celine staat ook lekker te ballen en zoals blijkt zal de inzet door het hele team ruim worden beloond vandaag!
In de 15e minuut is het Femke die een mooie voorzet geeft op Amber en boem 1e goal is gemaakt.

Er volgen voor Amber nog 3 doelpunten, waaronder een penalty en een super  mooie voorzet.

Rianne scoort in de 1e helft ook 3 goals, Lianne maakt er 2, Femke 1x en Robin 1x.
De juiste stand is 11-0 voor onze dames VR2. Lekker gewerkt iedereen, mooie combinaties gezien.

Spirit’30 een sportieve tegenstandster, die ondanks het verlies met opgeheven hoofd het veld verlaat.  Ik heb vandaag genoten van jullie inzet en ja de trainingsuren die door de meeste van jullie worden bijgewoond zijn goed beloond. Trainers mooi werk! Theo bedankt voor het fluiten vandaag.

Business Club

KRNGroep
Deventrade
Rabobank
Windenergysolutions
Piet Swart
Van Lierop
Van Diepen
ZON
Koopman
Schipper Kozijnen
Rijkhoff

Subsponsors

Univé
Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Heddes bouw
SMP Sportcare
NL-Jobs