VVS VR1 - KSV VR1


Vanmiddag thuis tegen de dames uit Heerhugowaard, de weersberichten zien er niet zo mooi uit, maar om 14.00 uur beginnen we met de wedstrijd.
Binnen de eerste minuten van de wedstrijd is het KSV die direct het doel weet te vinden, waardoor we met 0-1 achter komen te staan.

Hmm dit gaat wel heel gemakkelijk, maar wij hebben links voor in het veld Britt K. die met haar gouden linker been direct een antwoord geeft 1-1.
Zo nu beginnen we weer van voor af aan en zijn de kansen voor beide partijen gelijk. Ondanks de regen/wind beginnen de dames beter te spelen en is het Calista die na een halfuur ook het doel weet te vinden.
De voorsprong die we nu hebben voelt net iets beter... Na de rust een praatje van Bonne, kopje thee weer vol goede moed het veld op. Het is een koud klusje voor onze keepster Celine om vandaag in het doel te staan. Nadat we onszelf voor de wedstrijd af hebben gevraagd of Anique weer eens zou kunnen scoren, weet ze in de 25e minuut het doel te vinden. Yes het zit er nog steeds in mooi om weer eens te zien.
Het blijft lastig om vanaf het middenveld mooie ballen aan de voorhoede te geven. Soms net iets te hard, waardoor het lastig is om een bal aan te nemen. Toch is het onze kleine speedy Calista die nog een keer scoort in de 35e minuut. Zo is de eindstand 4-1 een verdiende overwinning voor de dames van VVS VR1.  Goed gewerkt dames, blijf elkaar coachen in het veld en succes weer op de training deze week!

Business Club

Rijkhoff
Windenergysolutions
Deventrade
ZON
Schipper Kozijnen
Rabobank
KRNGroep
Koopman
Van Diepen
Van Lierop
Piet Swart

Subsponsors

SMP Sportcare
NL-Jobs
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Fietsvoordeelshop
Heddes bouw
Univé