VVS VR1 – Kolping Boys VR2 2-1


Na een paar nederlagen op rij vandaag weer nieuwe kansen voor onze dames. Met de 10-jarige Ymke Rekveld als pupil van de week (winst voorspelt), afkomstig uit een sportieve familie hopen we vandaag weer voor de 3 punten te gaan. Na de warming up beginnen we om 14.00 uur aan de wedstrijd, waar wij het eerste half uur de betere ploeg zijn. Toch is het Kolping Boys die als eerste een goal weet te maken helaas. Na zo’n 40 minuten gespeeld te hebben is het onze Lotte die een mooie bal  op Anique weet mee te geven.  Yes ze weet het doel te vinden en het is dan ook 1-1 voor we de rust in gaan. Dit ziet er toch weer even een stukje beter uit. Even een warm kopje thee en overleggen, een praatje van Bonne en kijken wat onze kansen de 2ehelft zijn. 

Doordat er tijdens de 1ehelft wat gewisseld is in de voorhoede en er wissels hebben plaats gevonden, blijkt de voorhoede dreigender te zijn geworden , voorlopig maar even laten dus ….

Over en weer zijn er kansen, maar uiteindelijk is het Merel die na zo’n 40 minuten een mooie bal op Anique weet te geven. Yes raak 2-1voor onze dames, nu vast houden en de wedstrijd rustig uit spelen. Het is nu Bonne die hardop zegt trots te zijn op deze mooie actie en het doelpunt!
Dames de complimenten en zeker dik verdient deze winst.  Suzanne heeft mooie ballen uit het doel weten te houden.Voor sommige misschien jammer de wissel en degene die een andere positie speelde vandaag, super goed gedaan. Na afloop voor Ymke nog een patatje en voor de dames een taart  van Patty.  Nog even heerlijk nagezeten met elkaar en nu weer op naar volgende week.

Business Club

ZON
Windenergysolutions
Piet Swart
Van Diepen
Van Lierop
Rabobank
Koopman
Rijkhoff
Deventrade
Schipper Kozijnen

Subsponsors

Heddes bouw
Fietsvoordeelshop
Univé
NL-Jobs
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
SMP Sportcare