VVS VR1 – Dirkshorn VR1


Onze eerste wedstrijd weer dit seizoen en een andere keepster onder de lat Celine. We hebben er zin in en na 5 minuten al is het Rozemarijn die een bal in het doel weet te knallen. Jammer genoeg is het van korte duur, want na 20 minuten scoort ook Dirkshorn weer en is het 1-1. Langs de lijn staan een aantal supporters en leuk voor de speelsters, want reden te meer om extra ons best te doen. De conditie valt na een aantal trainingen te hebben gehad nog niet echt mee, maar in de 35een 40eminuut is het Britt K. die weet te scoren. Calista zorgt vlak voor rust voor nog een doelpunt en zo gaan we met 4-1 de rust in. Even een praatje van Bonne iets drinken en snel weer terug het veld op.

Het is een vrij saaie wedstrijd om naar te kijken en toch wordt er hard gewerkt door de dames. Onze keepster weet zich prima staande te houden en een compliment voor Celine is zeker om z’n plaats.

In de 35eminuut is het Pien die het doel weet te vinden en knalt de bal het doel in. Dit is tevens de eindstand 5-1. Een mooi begin van hopelijk weer een goed seizoen. Theo bedankt voor het fluiten van de wedstrijd. Vanavond nog even gekeken hoe Celine heeft getraind en tips heeft gekregen van Remco. Super bedankt namens de begeleiding! 

Business Club

Koopman
Van Lierop
Van Diepen
KRNGroep
ZON
Windenergysolutions
Rijkhoff
Piet Swart
Rabobank
Schipper Kozijnen
Deventrade

Subsponsors

Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
NL-Jobs
Heddes bouw
Univé
Fietsvoordeelshop
SMP Sportcare