VVS JO8-1 tegen Grashoppers


Op deze leeftijd natuurlijk geen beladen pot en dankzij de inzet van twee fantastische invallers (Cas Leeuw (JO9-2) en Mike Ploegmakers (JO7-2) steken we vol goede moed de AC de Graafweg over! De weststrijd van 2x20min ontvouwt zich in een spannende pot met weinig kansen over en weer. Beide teams verdedigen iedere aanval met verve! Helaas valt net voor rust de 1-0 voor Grashoppers vanuit een rechtstreekse dribbel vanaf de zijlijn.

Na rust begint het meer te regenen en krijgt VVS zin om te gaan scoren. De jongens tonen meer lef en laten de bal netjes rondgaan. Hieruit komt de gelijkmaker.

Ook Grashoppers komt tot scoren en bij een stand van 3-2 vlak voor het eindsignaal zet VVS nog één keer aan; met als resultaat opnieuw een dikverdiende gelijkmaker! Met nog één minuut te spelen maakt VVS maakt er ook nog 3-4 van! Helaas is de scheids/spelbegeleider zijn horloge vergeten en mag Grashoppers diep in 'blessuretijd' nog uithalen voor de gelijkmaker, 4-4.

Kortom, een verdiend punt gaat mee naar Spanbroek. Tot laat in de avond op Zomerpop is er nog nagepraat over deze derby.

Rien van Bruchem, Coach VVS'46 JO8-1

Business Club

ZON
Schipper Kozijnen
Deventrade
Rijkhoff
Koopman
Van Lierop
Rabobank
Piet Swart
Van Diepen
Windenergysolutions

Subsponsors

Heddes bouw
NL-Jobs
Fietsvoordeelshop
SMP Sportcare
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Univé