VVS JO8-1 tegen Blokker JO8-1


Zaterdagochtend 5 oktober. Het is een koude, prachtig zonnige zaterdagochtend. De herfst hangt in de lucht maar de jongens staan te trappelen om het veld op te gaan. De sfeer zit er zoals altijd goed in!

De wedstrijd begint stipt op tijd nadat de jongens vol ijver zijn warmgelopen. De wedstrijd gaat mooi gelijk op en de stand blijft lang op 0-0. Het is mooi om te zien dat de jongens worden uitgedaagd om nieuwe dingen te verzinnen. Ze hebben elkaar veel meer nodig in dit soort wedstrijden. De ouders en coach zien ze bijna per week groeien in hun voetbal inzicht en zeker ook in vaardigheden aan de bal.

Er worden twee doelpunten gescoord. Die ontstaan uit mooi beheerst overspelen. Ruststand is 2-0. Voor de limonade hoeven we niet naar de kantine. De zon schijnt heerlijk en we rusten langs de lijn. In de tweede helft zet Blokkers een tandje bij. Het wordt 2-1 maar VVS scoort opnieuw fraai door een steekbal te geven op de ‘spits’ die fraai afrondt. Blokkers blijft aandringen en druk zetten maar komen net wat speeltijd tekort voor de gelijkmaker in de eindfase.

Uiteindelijk zijn de drie punten voor VVS; eindstand 4-3. Beide ploegen zijn tevreden en hebben een prachtige pot voetbal gespeeld.

Leuk om te vermelden dat Thijs de penalty serie keepte en alle ballen heeft gepakt. Van de 7 VVS penalty’s zijn er 5 raak!

 

Gr. Rien van Bruchem

Business Club

Van Lierop
Koopman
KRNGroep
Rabobank
Van Diepen
Piet Swart
Rijkhoff
Windenergysolutions
ZON
Schipper Kozijnen
Deventrade

Subsponsors

Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Fietsvoordeelshop
SMP Sportcare
Univé
NL-Jobs
Heddes bouw