VVS JO15-1 tegen Medemblik JO15-2 uitslag 7-1


We zijn goed op weg, we hebben de winning mood (in het Nederlands de winnende instelling) te pakken. We hadden droog weer en de zon kwam er zelfs door.

Medemblik was deze keer onze tegenstander. De vorige keer dat wij ze tegenkwamen ging het om het kampioenschap. Welke wij met 1-1 gelijk hadden gespeeld en waardoor Medemblik kampioen was geworden.

Deze keer weer zonder de ouders, was het nu ook weer erg stil.

Mike de Vries was op vakantie en nog geblesseerd, Flann was geopereerd en kon dus ook niet meespelen. Omdat de JO16-1 afgelast was konden wij gelukkig uit hun elftal (eigenlijk veertiental) 2 spelers krijgen. Merijn en Jac kwamen ons versterken. Zapp hadden we ook kunnen regelen. Dus volle kracht voorruit zou ik zeggen. 

Medemblik trapte af en leek wel niet heel scherp. Melle kon gelijk de bal onderscheppen en op rechts Zapp aanspelen. Die kon op zijn beurt Nick de bal aangeven (jawel Nick stond nu rechtsvoor) en die krulde hem mooi in het doel. Joechee, 1-0 en dat binnen 2 minuten. Medemblik probeerde na de aftrap controle te krijgen, maar ook nu stonden Melle en Giel in de weg. Achterin stonden Sem en Mike al klaar. Terwijl Arjan en Teun toekeken. De bal kwam niet verder en ging via Giel naar Jay. Jay speelde Sanjeevan aan en jawel de 2-0 stond op het bord. (helaas stond het bord uit)

Ondertussen waren Kim, Jeffrey, Rob en Nanda (de ouders van Giel en Melle) over de schutting van de familie Boon aan het meekijken. En konden een mooie wedstrijd zien. 

Jac en Merijn waren ondertussen in het veld gekomen. 

Jordy kreeg het even druk omdat een speler van Medemblik een grote kans kreeg. Na de trap richting Giel, kwam de bal bij Arjan terrecht, die speelde hem weer naar Melle en die bediende Sanjeevan. Met een mooie dribbel tikte hij de 3-0 in het net.

We kregen daarna nog een paar kansen, maar door slordigheden niet benut. Medemblik kreeg nu ook mogelijkheden, maar ons viertal Mike, Teun, Sem en Arjan hielden de poort dicht. Jordy kon de bal goed afvangen. Uiteindelijk werd er weer op links gespeeld. Kreeg Jay de bal welke hij aan Merijn kon geven. Die schoof hem mooi in de andere hoek. Mooi doelpunt. 4-0.

Daarna een corner, iedereen raakte bijna de bal (Jordy natuurlijk niet) maar de bal wilde er niet in.

Uiteindelijk kreeg Merijn weer de bal en schoot de 5-0 binnen.

Jac stond wel erg op links te spelen (terwijl hij rechts stond) waardoor het spel zich daardoor op het linker veld begeefde. Uiteindelijk kreeg Sanjeevan weer de bal en na 3 slalom acties maakte hij er 6-0 van. 

Pfoe. 6-0 met de rust, dat beloofde wat voor de 2e helft. 

Wij beloofden elkaar om met dubbele cijfers naar huis te gaan.

Na de aftrap leek het wel of Medemblik een donderpreek had gehad. Het spel zag er ineens heel ander uit. Wij kregen bijna geen kansen meer. Giel en Jac van plek gewisseld. Arjan en Teun van positie gewisseld. Nick naar achteren en Sanjeevan naar rechts. Merijn in de spits. We kregen Medemblik niet op de knieën de 2e helft. Jordy kreeg het zowaar wat drukker. En uiteindelijk scoorde Medemblik de 6-1.  Dat schudde ons wakker, maar ondertussen was de 2e helft al bijna ten einde.

He, Jay probeerde het nog een keer, maar werd in de 16 meter onderuit getackeld. 

Een strafschop. Melle schoot deze droog en hard in. 7-1. En nog geen minuut later werd er afgefloten.

Mooie uitslag mannen, maar er had misschien iets meer in gezeten om ons doelsaldo op te krikken. 

We staan ondertussen 3e en dat hebben we maar mooi gefixt. Nu even herfstvakantie.

Doe voorzichtig en hou je aan de regeltjes met betrekking tot de Corona. Dan blijven we gezond.

Veel plezier en rust lekker uit.

 

Tot de 24e

 

Groet, Marco, Bas, Tycho en Fabian 

Business Club

Rijkhoff
Piet Swart
Windenergysolutions
Van Diepen
KRNGroep
Rabobank
ZON
Koopman
Schipper Kozijnen
Deventrade
Van Lierop

Subsponsors

Heddes bouw
Fietsvoordeelshop
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
NL-Jobs
SMP Sportcare