VVS JO14-2 tegen De Blokkers JO14-2


VVS  JO14-2 tegen De Blokkers JO14-2   1-2                                                                 08-02-2020

 

Met de zon op het veld begonnen wij aan een leuke wedstrijd.

Eric moedigde extra aan langs de lijn en Bas mocht weer de vlag vasthouden en de mannen van die zijde aansporen.

Het team was weer compleet dus dat stemde ons positief.

We hadden Jay als spits in gedachten en mocht dus voorin zijn kwaliteiten laten zien.

 Jim op links en Niek op rechts, met het middenveld de mannen Nick Kroonenberg, Flann, Nick Schagen en Teun. Achterin de bekende namen: Sem, Mike en Arjan. Mike de Vries en Sanjeevan begonnen even vanaf de bank.

Wij leken het ons wel vanaf de start moeilijk te maken. De mannen van Blokkers begonnen behoorlijk te drukken en stonden al gauw op onze helft te spelen.

Na een paar goede reddingen door Jordy (want die stond in het doel) moest hij toch de 1e doorlaten. 0-1.

Sanjeevan was ondertussen ook opgesteld en Jay was naar de plek van Sem verplaatst, omdat Sem wat last had van zijn bovenbeen. Sanjeevan kreeg een mooie bal van Flann, maar kon hem niet kwijt. Jammer van de kans. Niek appelman kon daarna de bal meenemen en sleepte er een hoekschop uit. Helaas mocht dat ook niet helpen. Aan de andere kant speelden ze op buitenspel en op een gegeven moment kwam er 3x achter elkaar Blokkermannen aanrennen, welke onze verdediging niet kon belopen. De 3e keer was het raak met een hard schot werd het 0-2. Daarna konden wij weer aan de bak en kreeg Flann een mooie kans om op doel te schieten. Helaas had de keeper de bal vast.

 

Dat was wel even een domper. Maar vanaf het middenveld pikte Sanjeevan de bal op en met een lange rush passeerde hij 5,6 spelers en kon hij de bal in het doel schieten. 1-2.

Daarna zakte het aan beide kanten wat in en was het rust.

 

Na de rust konden we zien dat onze mannen er zin in hadden. We kregen kans na kans om op het doel van Blokkers te schieten. Een mooi afstandschot van Jay, een mooie 1-2 met Jim en Sanjeevan, wilde er niet in. Achterin werd de boel ook beter gesloten en het middenveld sloot meer aan bij de aanval of verdediging. Wel kregen we nog een paar hoekschoppen die gevaarlijk waren. Een mooie lob van Sanjeevan die er niet in wilde. Niek kreeg een prachtige voorzet van Sanjeevan, maar miste op een haar. Het was zo nog best spannend en Blokkers speelde ook iets minder.

Uiteindelijk moesten we genoegen nemen met de 1-2 uitslag. Het is niet anders. Over 3 weken zien wij elkaar weer, en proberen er weer een mooie wedstrijd van te maken

 

Groet, Marco

Business Club

Rabobank
Windenergysolutions
Van Lierop
Rijkhoff
Piet Swart
KRNGroep
Van Diepen
ZON
Schipper Kozijnen
Deventrade
Koopman

Subsponsors

NL-Jobs
Heddes bouw
Univé
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Fietsvoordeelshop
SMP Sportcare