VVS'46 VR1 - Zouaven VR1


Vandaag is mijn oude buurmeisje Chanel Schrieken pupil van de week. Met vader Remco die training geeft aan z’n andere voetballende dochter Indy wordt dit vast een sportieve middag. Voorspelling van Chanel is 2-1 voor onze dames. Of dit ook gaat lukken zullen we zien, het is in ieder geval schitterend weer om te kijken bij deze zonnige wedstrijd . Binnen 17 minuten is het onze Anique die 2x weet te scoren.  Al snel weten de dames van Zouaven hier een antwoord op te geven en zo scoren ook zij binnen 10 minuten 2 goals. Het is lastig kijken voor Suzanne vanwege een scherpe zon en er worden 2 schitterende hoge ballen in het net geschoten. Hmm helaas Chanel het is nu 2-2. Toch is het Britt K. die het vlak voor de rust 3-2 weet te maken. Rust even een bakkie thee een speech van Bonne en inderdaad het is niet onze beste wedstrijd, maar gelukkig staan we wel voor!

We zijn benieuwd naar het verdere verloop van de wedstrijd en het is dan ook door een mooie voorzet van Anique op Silvia die na 15 min. scoort 4-2. Na nog een kwartier te spelen is het nogmaals Silvia die de bal het doel in weet te trappen 5-2. Langs de kant worden we onrustig, want we willen nog even een publiekswissel voor Rosa en ik heb samen met Chanel nog een taak te volbrengen….
Britt weet nog een mooie bal net voor het doel te schieten, maar helaas. Renee is het die na 40 min. scoort 6-2. Wauh wat gaat dat lekker zo, toch besluit ik alvast richting kleedkamer te gaan en met Chanel de champagne klaar te zetten voor de dames na afloop van de wedstrijd. Even proosten op al het goede en de stage die Rosa zal gaan maken. Dan horen we dat Renee en Britt nog een keer hebben gescoord, waardoor de eindstand 8-2 voor onze dames is geworden. Nu nog even een patatje en een glaasje limonade halen en gezellig in de kantine nog even nagenieten van de wedstrijd.

Business Club

Van Lierop
Deventrade
Windenergysolutions
Rabobank
Koopman
Rijkhoff
Schipper Kozijnen
ZON
Piet Swart
Van Diepen

Subsponsors

NL-Jobs
SMP Sportcare
Frans Maas Schildersbedrijf Opmeer
Univé
Heddes bouw
Fietsvoordeelshop